Rosendal Garden Party 2023:
Om Rosendal Garden Party

Rosendal Garden Party är sommarens absolut mest magiska konsertkvällar. 2 dagar med världsstjärnor, god mat & dryck, konst, aktiviter & upplevelser. Varje kväll har en unik identitet – en headliner i sällskap med andra väl utvalda stjärnskott och tidlösa favoriter.

Allt hålls ihop av den atmosfäriska inramningen på Rosendal, Djurgården.

Vi börjar sen eftermiddag och slutar strax innan sena natten. En grym helkväll med andra ord, eller årets bästa helg om du så vill!

The Basics
  • Två grymma konsertdagar på Djurgården 9-10 juni
  • Åldersgräns: 13 år (gäller även i målsmans sällskap)
Om Nationalstadsparken

Den vackra parkmiljön där Rosendal Garden Party är en del av Kungliga nationalstadsparken, som sträcker sig över en mil inom kommunerna Solna, Stockholm och Lidingö – från Ulriksdal och Sörentorp i norr till Djurgården och Fjäderholmarna i söder.

Grunden i Nationalstadsparken är Djurgårdsmarken, som sedan senmedeltiden har varit kunglig mark. Det är en anledning till att området är relativt sparsamt exploaterat.

I århundraden har området beundrats för sin skönhet. Ända sedan 1700-talet har stadsborna fått komma hit för promenader, utflykter och nöjen. I dag är Kungliga nationalstadsparken Stockholmsregionens mest välbesökta rekreationsområde.

Parken har ett rikt växt- och djurliv med över 800 olika sorters blomväxter, mer än 1200 skalbaggsarter och cirka 100 häckande fågelarter. De många åldriga ekarna ger livsrum för insekter och fåglar. De utgör ett av norra Europas största samlade ekbestånd.

Läs mer på nationalstadsparken.se.

/