Merch
Merch
Program
Merch på Rosendal Garden Party

Första årets kollektion, år 2022, präglas av det enkla i vår Rosendal Garden Party-ros. Plagg av hög kvalitet som är hållbart framställda, miljöcertifierade och i ekologiskt material.

Förutom vår egna merch kommer även artisternas merchandise att säljas på plats. Utbudet på artistmerchen beror på vad de själva tar med till Stockholm.

100% ekologiskt Genom våra leverantörer har vi valt plagg från de bästa råvarorna, odlade eller producerade på ett sätt som inte skadar människor, djur eller miljön. Vi använder uteslutande 100 % GOTS-certifierad ekologisk bomull från Indien och återvunnet material i den mån som går.

Miljöcertifierade Hela leverantörskedjan är certifierad av olika oberoende organ och standarder så att vi kan bekräfta att vår merch är 100% hållbar. Trycken på plaggen görs med screentryck, som både håller längre och är bättre för miljön, i en miljöcertifierad fabrik i Vänersborg.

Limited Edition Rosendal Garden Partys merch görs i en begränsad upplaga för att minimera svinn och onödig produktion.

Långsiktigt användande I stället för den klassiska festivalmerchen, är designen på vår merch tidlös och utformad för att bäras i många år framåt. Dessutom kommer eventuellt svinn sparas till kommande års evenemang, som ”2022 collection”.

Läs mer om vår leverantör Stanley/Stella’s miljöarbete här.