Konst
Konst
Program
Konsten på Rosendal Garden Party

Tänk dig Alice i underlandet. Precis så magiskt, oväntat och härligt surrealistiskt vill vi att det ska kännas då du kliver in på Rosendal Garden Party. Därför har vi tagit hjälp av Studio Selva, som kommer att smycka entrén + området med bland annat återvunnet material och tyg som sys av illustratören och textilkonstnären Lotta Sjöberg.

Dessutom har vi bjudit in en rad spännande konstnärer och vi har gett dem ett uppdrag:

Samla in grenar, stockar och annat material som Djurgårdsförvaltningen gärna vill få bort och gör om det till färgsprakande konstverk.

Konstnärer

Alexandra Karpilovski Multidisciplinär konstnär som bland annat jobbar med måleri, installationer, keramik och performancekonst. Är en del av kulturföreningen PLX.

Chris Burnett Grafisk designer från LA, som arbetar med collage och illustrationer och skapat artwork åt Tyler, The Creator.

Eka Acosta Fransk-argentinsk konstnär bosatt i Sverige. Skapar djur i hönsnät.

Frida Elmström Filmregissör (Mardjuret, Silvana Delux 250) och tilldelades en Guldbagge 2019 för scenografin i Roy Anderssons Om det oändliga.

Mattias Norström* Grundare och konstkurator för Gagneffestivalen, känd bland annat för sitt flaggstångsverk som stod på Sergels Torg.

Nina Westman Glaskonstnär och glasblåsare med en cross over-praktik, som drar åt det performativa och tvärvetenskapliga.

Patrik Bengtsson Göteborgskonstnär som arbetar med flera olika tekniker som skulptur, fotografi, måleri och teckning.