Merch på Rosendal Garden Party

Årets Rosendal Garden Party kollektion är här! Den ikoniska rosens konturer i vitt på svart. Designat av vårt egna team. Förutom vår egna kollektion kommer även artisternas merchandise att säljas på plats. Utbudet på artistmerchen beror på vad de själva tar med till Stockholm.

100% ekologiskt Genom våra leverantörer har vi valt plagg från de bästa råvarorna, odlade eller producerade på ett sätt som inte skadar människor, djur eller miljön. Vi använder uteslutande 100 % GOTS-certifierad ekologisk bomull från Indien och återvunnet material i den mån som går.

Miljöcertifierade Hela leverantörskedjan är certifierad av olika oberoende organ och standarder så att vi kan bekräfta att vår merch är 100% hållbar. Trycken på plaggen görs med screentryck, som både håller längre och är bättre för miljön, i en miljöcertifierad fabrik i Vänersborg.

Limited Edition Rosendal Garden Partys merch görs i en begränsad upplaga för att minimera svinn och onödig produktion.

Långsiktigt användande I stället för den klassiska festivalmerchen, är designen på vår merch tidlös och utformad för att bäras i många år framåt. Dessutom kommer eventuellt svinn sparas till kommande års evenemang, som ”2024 collection”.

Läs mer om vår leverantör Stanley/Stella’s miljöarbete här.

Nyhetsbrev
Partner
Supporter
/